Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Hűségprogram

LEGYÉL TE IS BEARDBURYS CLUB TAG!

Vásárolj és gyűjtsd a Barber-point-okat!
Webshopos vásárlóink hűségét szeretnénk megköszönni azzal, hogy megalakítottuk a Beardburys Club-ot, mely egyedi ajánlatokat és azonnali kedvezményeket biztosít a tagoknak. Mindenki automatikusan Beardburys Club tag lesz, aki a beardburys.hu webáruházban regisztrál és online vásárol. A vásárlások után Barber-point-okat írunk jóvá Számodra!

Az összegyűjtött pontokat, ha elérted a 250 Barber-point-os határt, akár már a következő vásárlás alkalmával is felhasználhatod, így jelentős összegeket takaríthatsz meg beváltásukkal! Sőt a hűségrendszerben résztvevőkre extra lehetőségek és különleges akciók is várnak!

Folyamatosan figyeld webáruházunk ajánlatait, mivel időszakonként extra pontgyűjtési promócióval, vagy dupla pontgyűjtéssel is kedveskedünk leghűségesebb vásárlóinknak, illetve akár olyan egyedi termék ajánlatokat is biztosítunk, melyet kizárólag pontjaiddal tudsz megszerezni.

100 FT = 1 PONT

Beardburys Club hűségprogramunk rendkívül egyszerű! Minden bruttó 100 forintnyi költés után 1 Barber-pointot ajándékozunk, így például ha br. 1.000 forint értékben vásárolsz, 10 Barber-point-ot szerzel.

FIZETÉS UTÁN JÓVÁÍRÓDIK

A Barber-point-ok jóváírása a fizetést követően történik, így amint lezárult a fizetés folyamata, a rendszer automatikusan regisztrálja a vásárlást és jóváírja a webshopos regisztrációdon a megszerzett pontjaidat.

A FIÓKODBAN TALÁLOD

A Barber-point-okat 2022. január 1-től tudod gyűjteni. Összegyűjtött pontjaidat csak az áruházba történő bejelentkezés után tudod leellenőrizni. A jóváírt pontokat fiókodban követheted nyomon és csak webshopos vásárláskor érvényesítheted a kedvezményt, amire beváltod.

PONTOK BEVÁLTÁSA

Amennyiben már 250 jóváírt Barber-point-al rendelkezel, úgy megkezdheted azok kedvezményre váltását a webshop.joico.hu webáruházban történő vásárláskor. A webáruház kosár oldalán a Barber-point-ok beváltáskor 1 Barber-point 4 forintnak felel meg. A fizetendő összeg összesített értékeknél láthatod, hogy a beváltott pontok a megrendelés eredeti összegéből levonásra kerültek, és aktuálisan milyen összeg kerül jóváírásra.

Érdemes folyamatosan visszatérned a webshop.joico.hu webáruházba, hiszen rendszeresen kihagyhatatlan akciókkal,csak a pontokért megvásárolható kedvezményes termékekkel várunk vissza Téged!
Gyűjtsd tehát a Barber-point-okat és vásárolj még olcsóbban!

KIGYŰJTÖTTÜK A LEGGYAKRABBAN FELTETT KÉRDÉSEKET

Kapok-e Barber-point-okat a szállítási költségekre?
Nem, a vásárlói hűségpontok kizárólag a webáruházban megvásárolt termékek eladási értékei után járnak.

Kapok-e Barber-point-okat az akciós termékek után?
Igen, Barber-point-ok az akciós termékek után is járnak.

Kapok-e Barber-point-okat azoknál a vásárlásoknál, melyeknél Barber-point-okat is felhasználok?
Igen, hűségpontokat a pontbeváltással járó megrendelés esetén is jóváírunk számodra.

A Barber-point-jaim felhasználhatók-e a termékek szállítással növelt értékének teljes beváltására?
Nem, a Barber-point-ok az esetleges szállítási költséget nem tartalmazó bruttó vásárlási értékből kerülnek levonásra, azonban a Barber-point-jaid értéke ilyen esetben fedezheti is az esetleges szállítási költséget.

A Hűségpontjaimat beválthatom-e úgy, hogy a megvásárolni kívánt termék árát egy az egyben kiváltom velük?
Igen, ebben az esetben csupán a csomag kiszállításának esetleges szállítási költségét kell fizetned. Amennyiben annyi Barber-point-od gyűlik össze, hogy a kiválasztott termékek bruttó értéke már ingyenes szállítást tesz lehetővé, akkor a csomag teljesen térítésmentesen érkezik meg hozzád.

Amennyiben vásárlásomnál kupont is beváltok, milyen összeg után kapom meg a Barber-point-okat?
Akár fix értékű, akár százalékos kupont váltasz be, a termékek kupon értékkel csökkentett összegének figyelembevételével írjuk jóvá Barber-point-okat.

Barber-point-okat átválthatom-e készpénzre?
Nem, Barber-point-okat kizárólag a beardburys.hu webáruházban történő vásárlásaid során válthatod be a fizetési folyamat lezárásakor a vásárlási érték csökkentésére.

Érvényesség: Áruházunk fenntartja a jogot a fentiekben közzétett feltételek megváltoztatására.