Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Az utóbbi években jelentősen megnőtt azoknak a férfiaknak a száma, akik arcszőrzettel rendelkeznek. Ez azt is jelenti, hogy a rendszeresen sportoló férfiak között is sokan hordanak szakállt, bajuszt. 

Sportolás, vagy más megerőltető fizikai tevékenység során fokozottabban izzadnak a férfiak a hűvösebb időszakban is, ezt pedig érdemes megfelelő tisztító- és ápolószerekkel kezelni.

Miért ne hajsamponnal mossa a férfi a szakállát?
Elsősorban azért, mert az arcszőrzet szerkezeti felépítése különbözik a haj szerkezetétől. Pont ezért inkább a Beardburys szakállsamponját ajánljuk erre a célra, hiszen SLS-mentes, de E-vitaminnal dúsított formulája számos természetes hatóanyagot is tartalmaz. Ez a készítmény megszünteti a sportolás után előforduló csípő-, viszkető érzést, használata pedig rendkívül egyszerű. Az eredmény: hidratált, illatos arcszőrzet. 

Ne feledd, az arcszőrzet alatti irritált, érzékeny esetleg korpás bőr egyik oka lehet az ápolószerek helytelen használata, ezért nem szabad tusfürdőt, vagy hajsampont használni az arcszőrzeted tisztítására. 

Szólj hozzá!