Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Biztosan Te is észrevetted már, hogy a hideg idő beköszöntével egyre többet kell bajlódnod a hajaddal Ilyenkor fejbőröd állapota, vagy éppen a hajformázók tartóssága sem a legjobb.

Nyilas Tamás, a Beardburys nagykövete és egyben oktató fodrásza a következőket tanácsolja vendégeinek őszi hajápolás, hajformázás tekintetében: 

Ha hajad, vagy fejbőröd problémás, gyakran viselsz sapkát, vagy más fejfedőt, kezdd el használni a Daily sampont felváltva a megszokott samponoddal. Ez azért fontos, mert a Daily többféle vitamint és fejbőrstimuláló összetevőt tartalmaz, mint például a menta és a kakukkfű, ezen felül pedig SLS- és parabénmentes.

Ezt kiegészíti a Freeze hajkondicionáló, mely egy valódi vitaminbomba, illóolajakkal megspékelve, így ebben a nyálkás, szeles időben megvédi a fejbőrt a változó hőmérséklet és más időjárási sokk ellen.

Érdemes arra gondolni, hogy a sapka gyakori le-felvételétől is dörzsölődik a haj, elrontja, elnyomja a frizurát. Erre megoldás a Hover hajtőemelő púderspray, mely nem hagy nyomot, naponta többször is használható, és speciális csőrének köszönhetően célzottan alkalmazható.

Hasonlóan jól bírja a haj a Natural wax használatát, mely egy közepes erősségű, természetes hatású wax.
Ha vendéged haja éppen őszül, vagy nagyobb részt ősz, akkor érdemes ajánlani neki a Beardburys Color hajszínező wax sorozatot, mely 3 színben érhető el: fekete, barna és ezüstszürke.

Szólj hozzá!