Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

A spanyol szupermárka A-Z-ig felöleli az összes barber terméket, ami csak egy szalon kialakításához szükséges. Legyen szó hajsamponról, szakállvágóról vagy barberszékről! 

A többszörösen designdíj nyertes csomagolás már jó messziről azonosítható, egységes és főleg nagyon macsós! Ám a mutatós külcsín szuper professzionális belbecset takar. A méltán híres spanyol kozmetikai ipar igazán tudja mi a jó a férfiak fej- és arcbőrének, hajának és arcszőrzetének. 

Ismerd meg a Beardburys barber termékeket a már 12 éve piacon lévő professzionális hajápolókat forgalmazó Vero Trade Hungary Kft-től,  hiszen a Te haj- és szakállápolásod is megérdemli a legteljesebb barber termékkínálatot! 

A Beardburys stílusában abszolút hozza az elvártakat, a samponok apró sörösüvegekben, a waxok cipőpasztát idéző aludobozokban vannak. 

Exkluzív vonal a kopasz fejbőr ápolására kifejlesztett Doctor Bald, mely a legjobb új innovációnak járó Pure Beauty Global díjat is elhozta 2018-ban!
2019-ben a legjobb szakálltermék díját az ötperces szakállszínezők hozták el a Pure Beauty Globalról, melyek parabén- és ammóniamentesek, és 87%-ban természetes anyagot tartalmaznak. 

A Beardburys termékek gyártója a Carobels nagyon erős más területeken is az eszközfejlesztésben és gyártásban, így kiváló barber eszközöket is kínál a szalonmunkához, amik ugyanolyan stílusosak, mint az ápolótermékek.

Ismerd meg jobban ezeket szupervagány és professzionális barber termékeket és iratkozz fel hírlevelünkre!

Szólj hozzá!