Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

A Vero Trade Kft. nagy fába vágta a fejszéjét és egy gyors tárgyalási sorozatot követően elhozta Magyarországra a spanyol Beardburys férfi hajápoló termékeket. A téli rendezvénysorozatunk meglepetéseként robbant be szakmai partnereink életébe, ahol a márka két hazai nagykövete mutatta be a haj- és arcszőrzetápoló termékeket. 

A termékek között igazi kuriózumok is vannak, mint pl. a magas pigment tartalmú színező hajwaxok és a hiánypótló Doctor Bald termékek, melyek díjnyertes fejlesztésű ápolók a kopasz fejbőrre. 

A Beardburys össze nem téveszthető csomagolás designja jól megfér egy szalonban, de igazán üdítő foltja a többnyire női kozmetikumokkal zsúfolt fürdőszobában is. A sörösüveg és cipőpaszta formájú hajápolók mellett, fodrászati eszközök: hajvágógépek, hajszárító, fésűk stb. is helyet kapnak a profi férfi fodrászkellékek között. 

Nyilas Tamás és Szentey Levente két héttel a bemutató előtt kapta meg tesztelésre a termékeket és az eszközöket, a rendezvény résztvevői pedig a helyszínen tesztelhették egymáson a textúrákat, illatokat, színeket és formákat. Azóta már eltelt egy kis idő  és egyre több pozitív visszajelzést kapunk a professzionális és egyben problémákra is megoldást nyújtó haj- és szakállápolók használhatóságáról szalonszinten is. 

Szólj hozzá!