Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

egY IGAZÁN HATÁSOS HAJHULLÁS ELLENI SZÉRUM

Igen, tisztában vagyunk vele, hogy mindannyian rettegünk a hajhullástól. Vendégeid közül is biztosan sokan fordultak már Hozzád azzal, hogy kb. mindent kipróbáltak már, de semmi sem segített igazán. A Beardburys Densify Serum Forte egy olyan hajnövekedést serkentő professzionális szer, ami valóban működik.

Tudjuk, hogy a hajhullás természetes biológiai folyamat. Mindaddig, míg annak intenzitása fel nem tűnik a hétköznapokban. Tudtad, hogy a férfiak közel 45 %-át érinti valamilyen szintű kopaszodás 40 éves koruk felett? De gyakran már a fiatal felnőttek is beszámolnak ilyen panaszokról, és a nőknél is egyre gyakoribb ez a tünet. A Beardburys fejlesztői megértik ezeket a komoly problémákat, éppen ezért koncentrálták energiáikat egy olyan intenzíven ható szérum megalkotására, ami ténylegesen hatásos. A természetes összetevők használata minden termékünk előállításánál első helyen áll. Nézzük mik ezek a természetes és egyedileg szabadalmaztatott komponensek a Densify szérum esetében:

  1. Koffein: Serkenti a hajhagymák működését, fokozza a vérkeringést.
  2. Oxycell: Segíti a sejtek oxigénellátását.
  3. Procapil: A 3%-os egyedi fejlesztésű alkotóelem erősíti a hajhagyma anyagcseréjét és szerkezetét, ezáltal pedig az jobban rögzül a fejbőr mély rétegeiben.
  4. Aloe vera: intenzív hidratálást és puha állagot ad a hajnak.
  5. Menta-kivonat: a frissesség érzésén túl stimulálja a sejtek működését.
  6. Parabén-mentes

Foltos hajhullás is ellen is felveszi a harcot, így bátran ajánlhatod női vendégeidnek is.

Hogyan használd?

  1. Mosd meg a fejet – lehetőleg a Densify sampont használva -, alaposan masszírozd át a fejbőrt, ezzel is segítve a hatóanyagok felszívódását.
  2. Egy törülközővel itasd fel a felesleges nedvességet, majd egy fésű segítségével válaszd le.
  3. Minden leválasztási területre vigyél fel 3-5 csepp Densify Serum Fortét, masszírozd be alaposan.
  4. Hagyd 2 percig hatni, majd szárítsd meg.

Az igazán látványos eredményt 4 hónap használat után lehet elérni, heti minimum 3x alkalmazással.

Szólj hozzá!