Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Tudtad, hogy a legfontosabb dolog a szakáll- és bajuszápolásban a hidratálás?

Első hangzásra furcsának tűnhet, de hidd el, ez így igaz! A Beardburys termékeivel megőrizheted szakállad vagy bajuszod hidratáltságát, és ezzel ki is pipálhatod a kellemetlen irritált érzés és a viszketést is! Bizony, ezek a tünetek elsősorban annak köszönhetőek, hogy arcszőrzeted nem tartalmaz elég vizet, így merevvé, szúróssá válik. 

A hidratáláson túl egy jó minőségű szakállfésű, egy borotva és egy olló is segítségedre lesz az ápoláskor, hiszen a fazon is fontos. A szakáll és a bajusz a férfi arcának éke kell legyen, a torzonborz külső nem vonzó.

Lássuk egyenként a napi és alkalmi szakállápolás kellékeit

  • Samponozás: A Beardburys szakáll- és bajuszsamponja kíméletesen tisztítja arcszőrzetedet hála a szulfátmentes formulának. Ápolja és hidratálja a szőrszálakat és a bőrt is.
  • Intenzív ápolás: A Beardburys szakáll- és bajuszolaja növényi összetevőket tartalmaz, mely mélyen hidratálja az arcszőrzetet, ezáltal extra-puhaságot kölcsönöz neki. 
  • Formázás: A tisztítás és ápolás után ideje formázni az arcszőrzetet a Beardburys szakáll- és bajuszwax segítségével. Ez a speciális összetételű készítmény tartós fixálást nyújt, miközben ápolja az arcszőrzetet és az arcbőrt egyaránt. Nem nehezíti el a szőrszálakat. 
  • Utolsó lépés: balzsamozás: A Beardburys bajusz- és szakállbalzsam kezelhetőbbé, puhábbá teszi az arcszőrzetet és könnyű tartást biztosít a formázásához. Szakállfésű segítségével jól eloszlatható.

Szólj hozzá!