Skip to content Skip to footer

Szállítási és fizetési módok

Hogy juthatsz hozzá a megvásárolt termékhez, és hogy egyenlítheted ki annak ellenértékét?

Szállítási módok

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL SZAKÜZLETÜNKBEN – INGYENES!

Megrendelésed díjmentesen, értékhatártól függetlenül átveheted a JOICO Központban (1067 Budapest, Hunyadi tér 7.) Fizetési módok: Fizetés készpénzben, Bankkártyás fizetés
A csomagodat 14 napig őrizzük.

HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

A rendelést követően a terméket 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk (a beérkező rendelések 95%-át már 1 munkanapon belül kiszállítjuk) az általad megadott címre. A szállítási költség 1590 Ft. 15 000 Ft feletti vásárlás esetén a házhoz szállítás díjtalan. Csomagodat az Express One futárszolgálat fogja kézbesíteni. Kiszállítást csak Magyarország területén biztosítunk, külföldi szállítási cím megadása nem lehetséges.

Fizetési módok: Fizetés készpénzben, Bankkártyás fizetéssel
Fizetés a helyszínen: a futárnál készpénzes és bankkártyás fizetésre van lehetőség

Fizetési módok

FIZETÉS KÉSZPÉNZBEN

Megrendelésed az áru átvételekor készpénzzel egyenlítheted ki. Nálunk nincs utánvét kezelési költség.

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Szaküzleteinkben, valamint online áruházunkban az alábbi bankkártyákat fogadjuk el: MasterCard és Visa Classic (dombornyomott bankkártyák), Maestro és Visa Electron (nem dombornyomott bankkártyák), American Express kártyák. Online bankkártyás fizetés esetén a megrendelés átvétele csak a sikeres fizetés után lehetséges. Online bankkártyás fizetési szolgáltatónk az CIB Bank, tudj meg többet a CIB bankkártyás fizetésről. Szaküzleteinkben történő bankkártyás fizetés esetén kollégáink a kártya jogos használatának ellenőrzése érdekében személyazonosító okmány (pl. személyigazolvány) bemutatásához köthetik a vásárlást.